Κρουαζιέρα Αγίου Όρους

Κρουαζιέρα Αγίου Όρους

Στη χερσόνησο του Αγίου Όρους απλώνονται παρθένα δάση, που καταλήγουν στο όρος Άθως που ατενίζει τον κόσμο από τα 2033 μέτρα. Το Όρος κατοικείται αποκλειστικά από μοναχούς, και μπορούν να το επισκεφτούν κατόπιν ειδικής άδειας μόνο άντρες, καθώς ισχύει το άβατο για το γυναικείο φύλο.

Για τους τουρίστες πραγματοποιούνται κρουαζιέρες σε καθημερινή βαση, μία μοναδική εκδρομή που δεν πρέπει να χάσει κανένας επισκέπτης της Χαλκιδικής. Δείτε ιστορικά μοναστήρια που ξεπροβάλουν πάνω από απόκρυμνους βράχους, και μοναχικές σκήτες πάνω σε παρθένες παραλίες. Σε κάθε πλοίο γίνεται λεπτομερή περιγραφή των μοναστηριών και τις ιστορίας τους.

Για την εκδρομή αυτή πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια από δύο αφετερίες, τον Όρμο Παναγίας και την Ουρανούπολη. Από τον Όρμο Παναγιάς που βρίσκεται 25 χλμ. από την Γερακινή, η εκδρομή περιλαμβάνει ξενάγηση των μοναστηριών Δυτικής ακτής, στάση για φαγητό στην Ουρανούπολη, και επιστροφή το απόγευμα. Κατά την διάρκεια της διαδρομής, στο κατάστρωμα του πλοίου (Πειρατικό) πραγματοποιούνται και διάφορα hapening όπως χορός και τραγόυδι. Από την Ουρανούπολη με απόσταση 75 χλμ. από τη Γερακινή, η εκδρομή περιλαμβάνει μόνο ξενάγηση των μοναστηριών και διαρκει περίπου 4 ώρες.

 Για κράτηση απευθυνθείτε στην υποδοχή.